Friliggande villa i Llubi, Mallorca

Llubi, Mallorca, Spanien

650 000 euro
VillaVilla

Med vidöppna vyer är den här underbara, gamla fincan med avskilt läge belägen mitt på Mallorca, i mitten av en triangel mellan Llubí, Marìa de la Salut och Sineu, bara 3 km bort. Inca och Alcudiabukten ligger några minuter bort med bil. Även Palma, öns huvudstad, är lättillgängligt med med.

Den helt renoverade tvåvåningsfincan med en trappa i lokal sten har en tomt på omkring 6,000 m2. Här finns 5 dubbel sovrum med platsbyggda garderober och 3 sovrum, varav ett en-suite. Vidare finns det ett stort vardagsrum med matplats och öppen spis samt ett stort fullt utrustat kök. Fastigheten har även en underbar trädgård där det finns gott om fruktträd, en inhägnad fruktträdgård och en grotta. Det finns möjlighet att bygga en pool.

Ytterligare funktioner är förinstallation för luftkonditionering, tvåglasfönster, tvättstuga, förråd, bevattningssystem samt en egen brunn. Fastigheten har ett modern solenergisystem som kan anslutas till Endesa el.

Området och sevärdheter

Llubi är ett lugnt område mitt på Mallorca där människorna, gatorna, restaurangerna och torgen präglar den vänliga atmosfären på ön. Det finns bra förbindelser till både Inca och Palma som ligger 40 minuter bort med bil. I närheten finns alla olika typer av tjänster till hands. På en kort biltur kommer man till härliga hamnar i Alcudia, Pollensa, Can Picafort och Mal Pas. I Aucanada och Pollensa finns även utmärkta golfbanor.

https://www.novamallorca.com/en/property/id/742674-finca-llubi-mallorca

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
250 m²
Tomtarea
1 070 m² tomt
Antal rum
6 rum

Statistik

163
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 262 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips