Malörtsvägen 10

Lunden, Skövde Se på karta

4 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 037 m²
Byggår
2006
Antal besök
4 237
Dagar på Hemnet
7

Välkommen in till denna trevliga 1-plans familjevilla i lugna Lunden! Fastighetens tomt är på 1037 kvm, vilket gör att det finns bra med möjligheter för såväl familjelek och kubbspel på den plana gräsmattan. Trädgården är lättskött med ett stort altandäck, ett par träd, sandlåda och stor gräsmatta. På tomten finns idag förutom ett genuint och välbyggt hus dessutom även ett garage.

Detta hus från 2006 är som klippt och skuret för en stor familj med hela 143 kvm välplanerad boyta. Huset ligger smart planerat i vinkel med en social del och en del med sovrum.
Den sociala delen består av ett sort kök med plats för stor matsalsgrupp, bra arbetsytor samt förvaring i både över- och underskåp samt skafferi. Med modern och öppen planlösning når man vardagsrummet med riktigt bra plats för en stor soffgrupp, tv och en härlig täljstenskamin. Här sitter man i socialt avstånd från köket, så att även den som lagar mat kan vara delaktig i samtalen som pågår i soffan. I denna del av huset hittar vi även tvättstugan med praktisk groventré från garageuppfarten.
I den andra vinkeln av huset hittar du hela 5 sovrum i olika storlekar och utformning för att passa alla olika åldrar: från det minsta lilla sovrummet med plats för enkelsäng till det stora huvudsovrummet med generös yta, bra förvaring samt härligt ljus från dubbla fönster.

Så om du vill ha en trevlig 1-plans familjevilla från 2006 med lättskött trädgård i lugna Lunden: då har du hittat rätt!

Varmt välkommen att boka in dig på visning! Vi är måna om våra kunder och vill därför göra visningarna så bra och säkra som möjligt. Vi återkopplar till alla som anmäler sig till visningen för att stämma av hur många det är i varje sällskap - detta för att undvika trängsel på visningen. För dig som inte kan/vill komma på ordinarie visning, är äldre eller tillhör riskgrupp, kontakta oss så löser vi såklart det!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.