Ålyckevägen 3

Lyckeby, Karlskrona Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
162 m²
Biarea
8 m²
Tomtarea
1 495 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
32 064 kr/år

I hjärtat av Lyckeby ett stenkast från ån finner du detta hem som erbjuder en bra planlösning, ett flertal sovrum, öppna ytor och bergvärme. Husets tegelfasad är både slitstark och underhållsfri. Huset står i en fantastisk lummig trädgård som erbjuder både lek, umgänge och trädgårdsfix.

När du stiger in i huset möts du av en ovanligt rymlig och välkomnande hall med behaglig golvvärme. Härifrån når du den delvis inredda vinden, perfekt för mer förvaring eller varför inte ett krypin för barnen/tonåringarna? Vidare in i hallen finner du sovrum, badrum och förrådsutrymmen. Badrum och förråd kan med fördel byggas samman och ger då möjlighet att skapa en skön relaxavdelning och en tvättstuga efter dina behov. Ett par steg vidare in i hallen möter vi köket som är både öppet och ljust. Här finns det gott om plats om du drömmer om en köksö och en stor matgrupp. I anslutning till köket finns två sovrum och en liten toalett. Föräldrasovrummet, som påminner om ett franskt hotellrum är både rymligt och luftigt med detaljer som fiskbensparkett, klädkammare och direktaccess till den fantastiska trädgården. Låt oss inte förglömma det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora ljusa fönsterpartier mot söder, samt fina detaljer såsom takrosetter och fiskbensparkett.

Om du bor här behöver du inte köpa din fredagsbukett, tassa bara ut i trädgården och plocka din egen. Välj mellan tunga pioner, doftande syrén och rosa magnolia. Ljusa sommarkvällar fylls luften av väldoften från ett hav av olika rosor.

På tomten finns även flera förråd med många användningsområden. Den stora verkstaden kan t.ex. bli ett framtida gästrum eller tonårslya. I garaget finns det plats för både bil och verktyg. Denna tomt erbjuder aktiviteter året runt. Vad sägs om en egen pulkabacke till barnen, ett växthus att spendera hösten i, eller att ha påskäggsjakten just här, varje barns dröm. Nu är det dags för nästa familj att skapa fantastiska minnen och göra det till sitt eget hem.

Lyckeby är en trivsam plats att bo på. Här har du närhet till det mesta, allt från naturområden, förskolor/skolor, vårdcentral, affärer och restauranger. Du har till och med cykelavstånd till gymmet, frisören och Amiralen köpcentrum, vilket bara det är lyxigt. Här finns också bra med bussförbindelse. Du bor ca. 7km från Karlskrona centrum.

Huset är besiktigat och säljaren har tecknat en dolda fel försäkring.
Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren