Hjortrongränd 3

Mantorp, Mjölby Tjänster för säljaren
Karta & restider

4 195 000 kr
VillaVilla

Nu har du chansen att köpa ett mycket fint påkostat välutrustat och välbyggt Hjältevadshus beläget på en fin trädgårdstomt i sydvästläge på Vetaområdet i Mantorp. Vad sägs om en boyta på 169 kvm fördelat på 6 rum och kök + inglasat vinterbonat uterum med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Dubbelgarage/verkstad om ca 63 kvm en dröm för den bilintresserade med plats för två bilar, 2,8 m i takhöjd, fjärrstyrda elportar, vattenburen golvvärme samt förrådsdel. Fint varmbonat gästhus med förråd. Fjärrvärme. Fiber. Braskamin. Entré till rymlig hall med parkettgolv och trapp till övervåning. Fint ekkök Ballingslöv med god maskinell utrustning och rejäl matplats . Vardagsrum med parkettgolv och braskamin samt utgång till uterummet. Ett sovrum med parkettgolv. Toalett och duschrum. Tvättstuga med groventre.
Övervåningen rymmer stort allrum med ryggåstak. Tre sovrum. Påkostat kaklat badrum med jacuzzi, dusch och bastu samt klinkergolv med golvvärme.
Plan trädgårdstom med soligt sydvästläge, fina stenläggningar och smidesstaket. Ett perfekt boende för dig som söker något extra för dig och din familj. Du har närhet till skola och förskola samt rimligt gång/cykelavstånd till resecentrum och pendeln. Vill du pendla med bil så når du Linköping på ca 20 minuter. Ett hus du måste se på plats. Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
169 m²
Tomtarea
1 156 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
32 000 kr/år
Byggår
2006
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hjortrongränd 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 195 000 kr
Driftkostnad
32 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 963
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 7 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips