Enastående Villa i Las Chapas, Marbella!! ST3288

Marbella, Málaga, Spanien

1 295 000 euro
VillaVilla

Vi på Start Group är väldigt glada att kunna erbjuda detta fantastiska familjehem beläget inom ett lyxigt bostadsområde precis öster om Marbella! Denna vackert inredda villa, omsorgsfullt renoverad och inredd av nuvarande ägare, ligger på en platt tomt på över 1600 kvadratmeter. Detta fantastiska hemmet erbjuder fem sovrum och fyra badrum, och skulle det behövas fler så finns det möjlighet att bygga till ytterligare.

Den vackra fullt uppvuxna trädgården i sydvästläge erbjuder sol hela dagen och den uppvärmda (!) poolen kan användas året runt.

Fastigheten är bekvämt beläget nära brittiska, amerikanska och tyska internationella skolor och inte långt från den pittoreska hamnen Cabopino. Ett vackert naturreservat på stranden med fantastiska sanddyner ligger i närheten, liksom moderna barer och restauranger som Niki Beach Marbella.

Som någon sa, denna villa erbjuder Ibiza-boende fast i Marbella och allt detta med kort distans med flyg till alla europeiska flygplatser.

Ett stilfullt familjehem eller lyxig semesterboende i allra bästa läge, nu prissatt för att säljas!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
335 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 573 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
1984

Statistik

119
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 117 dagar sedan, den 29 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips