Mogatan 8

Mariannelund, Eksjö kommun Se på karta

995 000 kr

1 195 000 kr -17 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
123 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
39 779 kr/år

Nu finns möjligheten att förvärva ett helt nyrenoverat hem, med en sammanhållen och genomgående tanke beträffande planlösning och materialval - helt enkelt ett fantastisk hus, ljust och rymligt med moderna detaljer, i lugnt barnvänligt område!

Huset är i toppskick, och för en köpare så väntar ett modernt och väldisponerat boende med fantastiskt ljusinsläpp och stora sällskapsytor. Här njuter ni av den höga standard som genomsyrar hela huset och erbjuder fantastiska förutsättningar för exempelvis barnfamiljen eller paret som söker ett hem att trivas i under många år framöver. Huset är i ett perfekt skick och färgsättningen går i ljusa kulörer för att harmonisera med det rikliga ljusinsläpp som blir följden av de flertaliga fönsterpartierna. Från fönsterpartierna har ni även utsikt över den stora trädgårdstomten som inbjuder till spring och lek. Köket är mycket arbetsvänligt med goda förvarings - och arbetsytor samt vitvaror i god kvalitet. Sovrummen är 3 till antalet och mycket välplanerade, där samtliga har inbyggda förvaring via garderob eller klädkammare. Badrummen är helt i toppskick och tillhandahåller dusch, wc samt handfat med kommod. Till huset finns också en källarvåning med goda förvaringsutrymmen, hobbyrum samt tvättstuga. Trädgårdstomten är ovanligt stor för området och ger gott om utrymme för både de små- och stora barnen samt även möjligheter till tillbyggnad av garage, Attefallshus, komplementbyggnad m.m.

Mogatan 8 ligger i ett omtyckt villaområde med närhet till Mariannelunds centrum med mataffär, vårdcentral, restauranger, skolor/förskolor och idrottsanläggningar. Från Mariannelund är det inte långt varken till sjöar och natur eller större städer som Vimmerby, Hultsfred och Eksjö.

OBS: Notera att det är 2 stycken fastigheter som överlåtes i denna affär. LOKATTEN 9 och LOKATTEN10 i Mariannelund. Se tomtkarta för gränsdragning.

Välkomna på visning!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685