Kaplansgatan 6

Mariesjö, Skövde kommun Se på karta

4 475 000 kr

4 950 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
180 m²
Biarea
150 m²
Tomtarea
652 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
52 232 kr/år

Denna unika fastighet har byggnad uppförd 1940 med två lägenheter om 3 rum och kök på vardera plan. Huset passar dig som vill bo i en utav lägenheterna och hyra ut den andra. Eller kanske hyra ut båda? Det finns även en lokal på ca. 60 kvm som du tar dig till genom källaren eller från trädgården. Perfekta ytor för dig med egen verksamhet!

På senare år har stora renoveringar utförts på huset så som dränering, takbyte, fönsterbyte, köksrenovering i lägenheten på entréplanet samt badrumsrenovering i den på övre plan.

Läget i stadsdelen Mariesjö kan inte bli bättre med bara några steg från Skövdes stadskärna. Du har även promenadavstånd till Boulognersjön, resecentrum och Högskolan. Det finns även förskola och högstadieskola nära huset.

Mariesjö som framöver kommer omvandlas till Skövde Science City är ett av Skövdes största projekt framöver. Stadsdelen ska gå från ett småindustriområde till att bli en levande tät stadsmiljö med bostäder, plats för kontor, restauranger och företag som vill etablera sig. Det är framför allt det centrala läget som gör att kommunen satsar området. För mer info om detta, besök: scienceparkskovde.se

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde

Kontakta mäklaren

Jesper Ahllund

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
Mäklare Jesper Ahllund, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Skövde
0733-92 13 41