Örvallsbro 3

Mariestad, Mariestads kommun Se på karta

750 000 kr

1 195 000 kr -37 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
1 363 m²
Balkong
Ja
Byggår
1929
Driftkostnad
52 338 kr/år

Strax utanför Mariestad i Örvallsbro erbjuds nu en stor villa i två plan med två lägenheter om 4 respektive 2 rum och kök med rymlig atmosfär och härliga ljusinsläpp. Kanske letar ni generationsboende med plats för hela den stora familjen? Eller eftersöker möjlighet att hyra ut bägge lägenheter? Här finns chansen! Hela huset genomgick en totalrenovering 1990-1991 då även tak och takstolar byttes ut. Nytt duschrum med våtrumsmatta och kakel på ovanvåning gjordes om 2018. Även vitvaror i kök bytta efterhand. I husets källare som går under halva huset finns tvättstuga med ny tvättmaskin -21.

Entréplan består av 3 sovrum, badrum (som inte används i dagsläget och är i behov av renovering) stort kök, vardagsrum samt en liten och en stor hall. Ovanvåning rymmer ett sovrum, kök, toalett, duschrum, bastu, klädkammare samt vardagsrum.

Bostaden är belägen på lättskött lite sluttande trädgårdstomt som vetter ut mot öppna fält, här finns också ett dubbelgarage och förråd.

In till Mariestad är det ca 10 min med bil där allt som vardagen kräver finns, lantligt och naturnära med ändå närhet till centrum! Skola och förskola finns i Hasslerör ca 5 min med bil.
Ett bekvämt och billigt boende om man själv väljer att flytta in i den ena och hyra ut den andra, alt att hyra ut bägge lägenheter. Upplev det själv, välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mariestad

Kontakta mäklaren

Sanne Skartnes

Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
Mäklare Sanne Skartnes, Svensk Fastighetsförmedling Mariestad
+46766962244