Nyproduktion

Jäxviken Jäxtjärn 2B

Mark, Mark Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
152 m²
Tomtarea
1 188 m²
Nyproduktion

Välkommen till detta framtida nyckelfärdiga hus från Hjältevadshus. Från Jäxviken tar man sig snabbt till bl a Göteborg på 25 min, Landvetter flygplats 15 min, Kungsbacka 20 min och endast 30 min till Borås. Här bor ni naturskönt och har möjlighet att göra egna tillval för att skapa just ert drömhus precis som flera andra i området! Som Hjältevadshus skriver på sin hemsida "Att bygga hus handlar inte bara om en stabil husgrund, raka innerväggar och ett fungerande avloppssystem. Det handlar minst lika mycket om fredagsmys, trädgårdsfix, kakbak och egna rum till barnen."

Med närhet till skog och natur är detta en plats där ni kan "hitta hem". Sommaren fylls av lek och bad nere vid sjön och vid kalla vintrar står isfiske, skridskor och korvgrillning på schemat.

Väl inne i entrén finns gott om utrymme för avhängning och ni finner även trappan till andra våning. Tar man några steg in i hallen möts man av det stora vardagsrummet som i förlängningen leder in till köket. Första plan rymmer även ett stort sovrum, tvättstuga samt badrum. Samtliga rum präglas av gott om ljusinsläpp.

Andra våning är fylld av möjligheter och här sätter bara er fantasi gränserna. Det är förberett för badrum. Även här släpps mycket ljus in.

Välkommen

( Som köpare kommer du att köpa tomten separat med villkor om att teckna entreprenadavtal med Hjältevadshus. Tillträde och betalning för tomt inklusive anslutningsavgifter sker innan huset börjar byggas.)

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Kinna