Tången 569

Mollösund, Orust Karta & restider

4 995 000 kr
VillaVilla

Varmt välkommen till Tången 569. Husets generösa altaner inbjuder till härligt uteliv under årets varmare månader. De rymliga ytorna är som gjorda för midsommarfest och social samvaro. Gott om plats för badtunna finns om så önskas. Läget är naturskönt och huset ligger som det sista på vägen. Den stora inglasade balkongen med soligt läge bjuder på god utsikt över din egna tomt och ängen som sträcker sig vidare ner mot havet. Vinrankorna som klättrar upp till balkongen är kanske redo att skördas nu?
Detta är en plats där du genuint kan känna dig som ett med naturen. Skogens skygga men nyfikna rådjuren vågar sig fram mot huset och när du går genom den lilla skogsgläntan kommer du ut till en avskild badstrand. Du behöver knappt ens tänka på att sätta på dig badrocken inför morgondoppet, så nära är det ner till vattnet . På tomten finns plats för flera bilar, eller båtar om så önskas.
Generösa ytor är tongivande för fastigheten och här erbjuds alla moderniteter du behöver. De mindre samhällena Edshultshall, Ellös och Mollösund finns på bekvämt avstånd från Tången. Detta är ett hus som ger en unik känsla och behöver upplevas på plats! Vi ser fram emot er intresseanmälan. Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
215 m²
Tomtarea
1 755 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
23 000 kr/år
Byggår
2011
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Orust

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tången 569 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 995 000 kr
Driftkostnad
23 000 kr/år

Statistik

7 262
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 19 dagar sedan, den 5 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips