Kondorsgatan 10A

Mölndal - Forsåker, Mölndals kommun Se på karta

6 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
125 m²
Biarea
48 m²
Tomtarea
894 m²
Byggår
1912
Driftkostnad
42 442 kr/år

Välkomna till Kondorsgatan 10A. Ett charmigt hus från 1912 som genom åren uppdaterats, men där tjusiga originaldetaljer bevarats för att behålla husets karaktär.
Villan disponeras över en totalyta om 173 kvm genom tre plan där vi finner både sociala ytor och rum i sektioner.

Köket renoverades under 2005 där planlösningen öppnades upp till matsalen. Stort och socialt planerat kök med mintgröna snickerier följt av mörka beslag och fullt med förvaringsmöjligheter i luckor och överskåp. Här finns också utgång till den trälagda uteplatsen med paviljong som gärna bjuder in till trevliga sommarmiddagar.
Från matsalen finner vi bostadens vardagsrum som pryds av en vacker kakelugn som sprider värme och mysfaktor under vinterhalvårets kallare dagar. Här finns en charmig glasdörr med trädetaljer med genomgång till kontoret som vi finner innanför hallen.

Övre plan välkomnar oss med en hall med klädkammare och fina brädgolv visar oss vägen till ett allrum som även kan göras om till ett sovrum. Vidare finner vi ett mindre sovrum och ett stort master bedroom via massiva och vitmålade trädörrar där vi också har ett mysigt kontor med tillhörande klädkammare. Badrummet har vi i mitten som har genomgång från trappan och in i det stora sovrummet.

Källaren inreds med betong och naturstensväggar där vi finner olika förrådsmöjligheter, matkällare inbyggd i väggen och en stor tvättstuga samt en egen liten relaxavdelning med bastu från 2019 med tillhörande pilsnerplats. Längst in i källaren har vi också ett hobbyrum/verkstad där fjärrvärmeanläggningen och ackumulatortanken till solfångarna är placerade.

Trädgården är stor med gräsmatta och flertalet päronträd där nuvarande ägare tar till vara på varenda päron som lämnas in till ett lokalt musteri som tillreder en otroligt god päronmust.
Mitt på gräsmattan finner vi ett väl använt lusthus där många timmar tillbringats med familj och vänner sent in på sommarnätterna.

Huset är lågt i drift tack vare fjärrvärme och där solfångarna värmer upp element och varmvatten.

Centralt beläget med familjevänligt område nära till kommunikationer, skolor och Mölndals innerstad med hela dess utbud av mataffären, butiker och restauranger.

Välkomna.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Mölndal

Kontakta mäklaren

Philip Salomonsson

Bjurfors Mölndal
Mäklare Philip Salomonsson, Bjurfors Mölndal
0766487948