Snödroppsgatan 10

Mösseberg, Falköpings kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
142 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
252 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
29 559 kr/år
Antal besök
4 142
Dagar på Hemnet
25

Välkommen till Snödroppsgatan 10, en välskött rymlig villa med bästa tänkbara läge på vackra Mösseberg.
Belägen på hörntomt och med härlig vy över stan finns detta bekväma boende där fokus ligger på umgänge och trivsel snarare än en massa måsten. Här kan man med gott samvete njuta i solen på det generösa trädäcket & bo bekvämt med en liten lättskött trädgårdstomt. Ett hem med plats för hela familjen då villan rymmer hela fyra sovrum samlade på samma våningsplan.

Ett fräscht hem med genomtänkt planlösning och sociala ytor som välkomnar att bjuda in gäster. Entréplan består av entréhall, vardagsrum med braskamin, kök i anslutning till separat tvättstuga, toalett/dusch. Från vardagsrummet kommer vi också vidare ut i den härliga trädäcket som är byggd i etage och med smakfull ytterbelysning. På ovanplan finner vi den privata delen med sina fyra sovrum, samtliga i bra storlek och tre sovrum är utrustade med skjutdörrsgarderober och där två också har klädkammare i anslutning. På detta plan finns även ett extra sällskapsrum som i dag nyttjas som tv-rum men likväl kan verka som kontor, lekrum eller sovrum. Här finns också ytterligare ett våtrum med badkar.

Villan på hörntomt har också ett vidbyggt garage samt bekväm och energismart uppvärmning via frånluftsvärmepump. Här bor man med vardagslyxen av generösa sällskapsrum, två våtrum, separat tvättstuga, ljuvlig uteplats med sol som går att att njuta av hela dagen - helt enkelt ett inflyttningsklart hus som är redo för nästa familj! Lägg därtill närhet till förskola och skola ett stenkast bort, lekplatser, friluftsområde och bra pendlingsmöjligheter från Falköping resecentrum med både tåg och buss. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Madelene Soneby

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Madelene Soneby, Mäklarhuset Falköping
0739782234
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas