Tidaholmsvägen 41

Mullsjö, Mullsjö kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
98 m²
Biarea
102 m²
Tomtarea
987 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Driftkostnad
30 301 kr/år

Vi har fått möjligheten att presentera denna trivsamma familjevilla, mitt i centrala Mullsjö. Denna välvårdade villa har endast haft en ägare sedan byggåret 1963, vilket är säkra tecken på en familj som har trivts i bostaden genom alla år. En gedigen och charmig villa med stora utrymmen och flertalet rum. Villan i 1½-plan med källare är belägen på en trivsam trädgårdstomt med baksidan av huset som vetter mot ett grönområde. Kan det bli bättre med ett fritt läge samtidigt som det är centralt placerat? Gångavstånd till förskola, skola, busshållplats, simhall, affär och tågstation. Mycket bättre kan man inte bo!

Bergvärme finns installerat och hjälper till att hålla ned driftskostnaderna. För den som vill, kan man givetvis även elda i den öppna spisen, som sprider värme och trivsel i hela bostaden!

Mullsjö ligger ca 25 km utanför Jönköping och är en ort som har mycket att erbjuda till många. I Mullsjö centrum finner Ni mataffärer, butiker, pizzeria och tåg- samt busstationen som tar dig in till Jönköping och Falköping. Mullsjö erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv året om. Missa inte Mullsjös badplats med sandstrand och hopptorn vid Mullsjön.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Habo

Kontakta mäklaren

Evelyn Daniel

Fastighetsbyrån Habo
Mäklare Evelyn Daniel, Fastighetsbyrån Habo
0720-19 19 11

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas