Nyproduktion

Murarbo 125

Murarbo, Sigtuna kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
311 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Köp ett nybyggt hus i mycket trevlig miljö. Flera familjer har redan flyttat in och trivs!

Här får du ett nyckelfärdigt, slutmålat hus där både anslutning till kommunalt vatten och avlopp, fiber samt markavjämning ingår i priset. Huset kan uppföras på 10 månader efter beviljat bygglov. Ritningar för bygglovet är klara och redo att skickas in av köparen.

Om man vill ha hjälp att färdigställa trädgården, bygga carport och/eller förråd finns det att beställa till förmånligt pris tillsammans med flera andra tillval om man inte vill nöja sig med de fina valen som redan ingår kostnadsfritt.

Se gärna https://murarbo.starwebserver.se/ för att se alla tillval och bygga ditt eget Murarbohus!

Husen är ritade av arkitekt Anders Holmberg och har takhöjd på 2.7 meter och stora fönster för maximalt ljusinsläpp. Mycket smakfull design och kvalitetskök och badrum av hög kvalité. Visningshus finns att se!

I Murarbo bor du med ett fantastiskt läge i Sigtuna med närhet till det mesta. Närmast ligger Venngarn Slott, med populärt café samt en italiensk restaurang. Här finns också gym, stall och kontorsplatser att hyra.

Endast någon minut med bil från området når du det nya området Sigtuna Stadsängar, stadsdelen som satsar på att bli Sveriges mest hållbara. Här finns förskola, skola F-9 (Internationella Engelska Skolan), gym, service och saluhall.

I Sigtunas gamla stadskärna, intill Mälaren, finns ytterligare service och den trevliga strandpromenaden och äventyrsgolf.

I Sigtuna satsas mycket på idrott och hälsa för både äldre och yngre. Här hittar du flera gym (både ute och inne), tennishall, påkostad MBX-bana, ridskolor, simhall, padelhall och många trevliga promenadstråk i alla naturreservat som finns i kommunen. På sommaren finns det gott om badplatser att besöka och på vintern kan du både åka skridskor på Mälaren, åka skidor utför i Sigtunas egna skidanläggning Humbacken eller via längdspår i Sigtuna Stadsängar och Hällsbo.

Välkommen hit och trivas du också!

Om du vill vidare ut i världen når du Arlanda på 15 minuters bilväg och till Stockholm och Uppsala är det 45 respektive 35 km bort.

Läs mer om bostaden
Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Kontakt

Matilda Gotthold

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
Mäklare Matilda Gotthold, Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg
0705205425