Nyproduktion

Ljungarvägen 7

Nälden, Krokoms kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
144 m²
Tomtarea
1 348 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Byggruppen i Jämtland AB erbjuder nu en unik möjlighet att själv få vara med så mycket, eller lite, som man själv vill i byggandet av Ert nya drömboende!

Kanske drömmer ni om att en dag själva bygga det hus som just er familj ska få kalla ert hem?
Att till sista millimetern bygga upp planlösningen efter just era visioner och behov.
Att veta precis var alla skruvar och eldragningar finns och få välja precis vilka material och färgsättningar som ni själva önskar.

Ni kanske gärna vill bo i ett nyproducerat hus, men inte riktigt får ihop ekonomin eller helt enkelt vill använda egen arbetskraft för att kunna räkna bort den egna kontantinsatsen gentemot banken.

Kan hända känns det också lite läskigt att bygga ett helt eget hus med dagens krav på täthet, tidspressen att få huset vädertätt i tid och att det känns lite väl krångligt att få till husets skal alldeles korrekt när man inte bygger hus varje dag?
Detta är en perfekt lösning för er alla som känner att något av påståendena ovan stämmer in på er!

Nu erbjuder Byggruppen er alla möjligheten att förenkla byggandet markant, en möjlighet att både få känna känslan av att själva ha byggt upp sitt eget hem men samtidigt med tryggheten att huset står tätt och håller alla de höga krav som ställs på husets grund, väggar och tak.

Just nu utvecklas ett nytt kvarter med till en början 4 st nyuppförda hus i samma utförande.
Antingen väljer man att få huset helt nyckelfärdigt ELLER så väljer man att själv hoppa i snickarbrallorna och ta vid efter att Byggruppen byggt klart det vädertäta skalet och det verkligt roliga arbetet börjar - insidan!
Här finns alla möjligheter till en individanpassad överenskommelse där köparna kan välja hur mycket eget arbete de vill utföra i sitt nya hus.

Priserna börjar på 1 900 000 kr för ett vädertätt skal där köparen sedan tar vid.
Pris på just Ert hus fastställs efter samtal om hur stor del som utföras av säljaren och när köparna vill ta vid.

Fastigheterna som bebyggs har fastighetsbeteckningarna Krokom Faxnälden 4:131-4:134 och är belägna på Ljungarvägen i Nälden.

Huset uppförs med en modern tappning av lantligt och där ytterpanelen målas med faluröd traditionell slamfärg som bryter fint mot de svarta taket och fönstren.

Det finns många fördelar med att bosätta sig i detta trevliga villaområde. Här kan skratten eka mellan gårdarna då barnen kan springa mellan kompisarna och har nära till både förskola, skola och aktivitetsområden. Fina motionsstråk och promenadvägar finns runt knuten och Näldens centrum ligger endast ett stenkast bort.
I Nälden finns även bekvämligheter som mataffär, restaurang, ishall och snart ett alldeles nytt tågstopp.

Bra pendlingsavstånd både med buss, tåg och bil till Östersund eller flygplatsen.

Husets föreslagna planlösning inrymmer fyra bra sovrum, härliga öppna umgängesytor och en altan i bästa solläge. Här finns även två lyxiga badrum, båda med dusch. Tvättstuga med groventré och smart förråd i anslutning.
Hög standard rakt igenom med flytande parkettgolv, golvvärme i hela huset och vitmålade väggar. Klinker i badrum, hall och tvättstuga.
Väljer ni att själva bygga husets insida så funkar denna utmärkt att utgå ifrån och sedan ändra precis efter eget huvud och sin egen familj.

Huset smälter in i naturen med en naturligt utformad fasad och enkla former.
Tomten är en naturtomt med oändligt av utvecklingsmöjligheter för den som vill odla, fixa lekytor till barnen, anlägga mysiga sittplatser eller vad än som just ni drömmer om.

Huset uppförs av Byggruppen i Jämtland AB och vid köpt skrivs två avtal som tillsammans utgör tomtköp och husentreprenad.
Handpenning på 10% av köpeskillingen betalas vid kontraktsskrivning och resterande del av köpeskillingen erläggs vid tillträdet.

Självklart ingår nybyggnadsgaranti från byggföretaget för de delar som de utför.

Kan detta vara ert nästa hem?
Varmt välkomna till Nälden!

Kontakta gärna mäklaren vid frågor eller intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Bostada AB