Vångavägen 36

Näsum, Bromölla kommun Se på karta

1 780 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
134 m²
Biarea
93 m²
Tomtarea
2254 m²
Byggår
1947
Driftkostnad
45 465 kr/år

Precis utanför byn med både det öppna landskapet och skogen som nära grannar, hittar vi denna charmiga villa från 1947. Villan bjuder på tjusiga sällskapsrum med stora fönster som bjuder på ett fantastiskt ljusinsläpp men även en vacker utsikt. Hela entréplan bjuder på en generös takhöjd och vackra parkettgolv i alla rum. Källare erbjuder ett rum som har använts som sovrum, ”matkällare ” samt förvaringsutrymmen och tvätt/tork-möjligheter. Villan kräver en del uppfräschning eller uppdateringar.

Besiktning är utförd 2021-08-16 och besiktningsprotokollet hittar ni under fliken "Dokument". Villan ligger på en stor naturtomt.
För den trädgårdsintresserade finns möjlighet att leta upp de gamla lökarna, perennerna , krydd- o köksträdgården. I trädgården finns äppel- ,päron-, plommon-träd, bärbuskar, rabarber m.m. I trädgården finns även en egen brunn för trädgårdsbevattning.
Villan är lämplig för alla åldersgrupper: storstadspersonen som vill arbeta på distans- goda pendlingsmöjligheter, pensionären som vill lämna storstaden såväl som barnfamiljen då skolan ligger inom gång/cyklingsavstånd. Kanske som fritidsboende då sjöar, skog, vandringsleder också finns på gång/cykel- avstånd.

Välkommen på visning!
Ni är välkomna att lägga bud utifrån era förutsättningar på denna bostad som är mycket bra planerat för en köpare som önskar ett 'speciellt hem' med en fantastisk tomt!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg

Kontakta mäklaren

Wickie Olsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
Mäklare Wickie Olsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sölvesborg
0709-996645