Holmsvägen 26

Nedre Holm, Motala kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
184 m²
Biarea
34 m²
Tomtarea
943 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
62 509 kr/år

Välkomna till ett mycket välskött hus med stora ytor inne och ute samt med en pool på insynsskyddat läge.
En högt belägen villa med en rymlig entré i souterrängplan samt bra förvaringsutrymmen. Hobbyrum med öppen spis och med plats för pingisbordet. Intill detta rum finns ett kontor/sovrum samt finns ytterligare ett sovrum på detta plan. Intill hallen finns även en modern renoverad tvättstuga kombinerad med dusch samt en gästwc och flera förråd.
En trappa upp finns stora fina sällskapsytor i vardagsrummet och i köket med generösa ytor. Helkaklat badrum samt två sovrum varav det ena med utgång till det stora uterummet med en magnifik utsikt över Motala, Vättern och Motala bron. Uterummet är verkligen en plats som den nuvarande ägaren har uppskattat och jag förstår varför. Sommartid blir detta verkligen som den naturliga platsen att vistas på med hela familjen och med vännerna.
Via den skjutbara glasdörren kommer ni ut till solig plats med den uppvärmda poolen, en underbar vardagslyx! Trädgården är delvis i sluttning men det finns plats för studsmatta och fotbollsmål på framsidan.

Uppvärmning via luftvärmepumpar samt finns takvärme i hela huset.

På Holmsvägen 26 bor ni med närhet till skolor, bad, fina promenadstråk, livs och med promenadavstånd in till Motalas vackra hamn och stad.

Välkomna att anmäla er till visningen!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Louise Nyenger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Louise Nyenger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0706-229500