Björkhagsvägen 9

Norby, Uppsala Se på karta

5 695 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Tomtarea
1 080 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
54 000 kr/år
Antal besök
16 542
Dagar på Hemnet
19

Charmig villa från 1929 med en utbyggnad på senare år, fantastiskt läge i Norby ett stenkast ifrån Stadsskogen!

Vacker och uppvuxen hörntomt om 1080 kvm med diverse fina och mångåriga växter och fruktträd samt gröna ytor att njuta av. Ett fristående härligt inglasat uterum med plats för middagsgäster. Huset erbjuder på entréplan, en praktisk hall med garderober, ett rymligt kök med plats för matgäster, vardagsrum, arbetsrum samt 2 sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar. Övre plan erbjuder 2 sovrum varav ena med flera garderober och det andra med eget badrum.

På Björkhagsvägen 9 bor hela familjen tryggt i naturnära Norby, på gångavstånd från huset finns Svamptorget med ICA Norby, Forsa bageriet, pizzeria och blomsteraffär. I området finns flera förskolor bl.a. Myggans, Humlans, Diamantens och Småfolkets förskola. Malmaskolan som ligger 100 meter från huset, vidare på cykelavstånd finns Hågadalskolan, Eriksbergskolan samt Gluntens Monterssoriskolan.

Mycket bra bussförbindelser erbjuds från hållplatsen på Norbyvägen (gångavstånd) och på isfri cykelbana tar du dig på 10-15 min smidigt till city eller arbetet på Akademiska sjukhuset, BMC eller SLU. För den bilburne är det drygt 10 minuter med bil till E4-påfarten.

För den djur- och naturintresserade finns goda möjligheter till motion och rekreation med endast ett stenkast till Stadsskogen och ca 500 till Hågadalen.

Välkommen till en oas i Norby!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB