Malma bergsväg 15 A

Norby, Uppsala kommun Se på karta

7 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
882 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
35 400 kr/år

Nu ges möjlighet att förvärva denna rymliga tvåplansvilla med garage på Malma Bergsväg 15 A i populära Norby! Ett hem med generösa sällskapsytor - perfekt för den stora familjen att kunna samlas vid middagar och firanden!

Husets entréplan erbjuder möblerbar hall, ett välutrustat kök med plats för stort matbord och intill köket har ni även utgång till det stora inglasade uterummet. Vidare finns umgängesyta i ett stort vardagsrum där ni kan möblera med både soffgrupp och matsalsmöbler. I anslutning till den rymliga hallen finner ni ett sovrum och ett badrum. Intill köket finns en praktisk tvättstuga med grovingång.

På övre plan möts du av ett extra allrum med plats för soffgrupp - perfekt för tonåringarna och deras kompisar som får ett eget krypin! Ett badrum med bastu nås via den övre hallen. Vidare finns även fyra rymliga sovrum där alla är utrustade med egen garderob. Planlösningen är genomtänkt med ett badrum beläget mellan två av sovrummen och en klädkammare belägen mellan de andra två sovrummen.

Huset har varsamt renoverats under nuvarande ägares innehav; takrenovering, installation av vattenburet värmesystem (bergvärme), fiberinstallation, alla våtutrymmen renoverade likväl som invändiga ytskikt. Bilplats finns i garage, under carport och på uppfarten finns plats för flera bilar.

Trädgårdens skafferi erbjuder bland annat rikligt med vindruvor, röda som gröna. Här växer också äpplen, päron, körsbär, plommon, björnbär samt vinbär. I de prunkande rabatterna finns blommor så som doftande lavendel, vackra rosor och pioner. Vidare för den odlingsintresserade finns ett trädgårdsland på tomtens baksida.

På Malma Bergsväg 15 A är det direkt närhet till busskommunikationer, förskola, och med kort promenadavstånd når ni närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Här bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd om ca 400 m till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala

Kontakta mäklaren

Malin Banger

Mäklarhuset Uppsala
Mäklare Malin Banger, Mäklarhuset Uppsala
0708644649

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas