Mejerivägen 2

Normlösa, Mjölby Se på karta

2 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
98 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
969 m²
Byggår
1979
Driftkostnad
28 600 kr/år
Antal besök
4 313
Dagar på Hemnet
5

Välkomna till Mejerivägen 2 och detta välskötta hus på landet! Vi har nu fått förmånen att hjälpa till med försäljningen av denna gedigna och väl underhållna fastigheten. Utöver det välunderhållna huset får ni här det där lilla extra som närhet till Svartån med bad- och fiskemöjligheter, egen pool i skyddat söderläge, garage och som pricken över i en fin liten inredd torpstuga om 2 rum och kök. Torpet passar perfekt som hemma kontor i dessa lite annorlunda tider, tonårsbostad eller varför inte till långväga gäster som vill ha ett eget litet krypin. Uthyrningsmöjligheterna är också goda.

Bostaden är hemtrevlig och andas en vilsam känsla. Entréplan bjuder på ett rymligt kök, 2-3 sovrum, badrum och ett stort vardagsrum. Vardagsrummet har utgång till den inglasade altanen och den insynsskyddade trädgården med den fina poolanläggningen. Nedre plan rymmer allrum med braskamin för mysiga höstkvällar, fina förvaringsutrymmen, hobbyrum alternativt gästrum samt fräsch tvättstuga, dusch, bastu och toalett. Huset har på senare tid handikapps anpassats med en trapphiss.

Fastigheten har ett fantastiskt läge ett stenkast från Svartåns strand. En kort båttur bort ligger Nederlösabadet, en kommunal badplats där det ordnas med simskola på sommaren! Svartån bjuder vidare på bra fiske exempelvis abborre, gädda och diverse blankfisk, många rekordstora.

Huset ligger vidare strategiskt bra, precis i skärningspunkten mellan Mjölby, Motala, Vadstena, Skänninge och Väderstad, vilket ger goda pendlingsmöjligheter.

Mejerivägen 2 är ett hem att trivas i. Att längta till och njuta av. Det här är ett hus som måste upplevas för att komma till sin rätt - så hjärtligt välkomna!

All information inklusive försäljningsbroschyr/prospekt finns digitalt på nätet. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas försäljningsbroschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Mjölby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.