Kommande

Bällstavägen 249

Norra Ängby, Stockholms kommun Se på karta

11 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
110 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
534 m²
Byggår
1932
Driftkostnad
44 738 kr/år
Kommande

- Populärt och barnvänligt läge!
- Nära till Kyrksjön och Björklunds Hage 4H-gård!
- Bra kommunikationer! Nära T-Bana!
- Rymligt garage på ca 20kvm!

Varmt välkomna till en mycket attraktivt villa om 3 plan i det populära Norra Ängby!
På entrévåningen välkomnas du av hallen med underbart ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. I det rymliga vardagsrummet finns plats för bl.a. stor soffgrupp och matgrupp. Vidare på samma våning finner du ett stort kök med ordentliga arbetsytor och matplats. På övervåningen finns ett master bedroom och två mindre sovrum, badrum och luftig hall. I suterrängvåningen/källarvåning ett mysigt allrum, extra rum, badrum och förråd. Ute på den fina altanen kan man möblera med större loungegrupper, matgrupp, solsängar och mycket mer. Husets trädgård är en härlig oas med stor gräsyta, flertalet fruktträd, bärbuskar och förrådsbod.

Ett unikt tillfälle att förvärva ett hus i trivsamma kvarter. Missa inte denna chans!

Norra Ängby är ett av Stockholm mest attraktiva och barnvänliga områden. Här finns flertalet skolor och förskolor, lekparker, Björklunds Hage 4H-gård och Ängby Slott. Huset ligger vid Runstensplan som är en knutpunkt i Norra Ängby. Här finns Café Ängby med gelato, tennisbanor, restauranger, cykelaffären Nords Sport & Motor och annan service/handel. Här går busslinje 113 mellan Blackeberg/Islandstorget och Solna Centrum via Sundbyberg. Vid trivsamma Ängby Torg hittar vi Hemköp, pizzeria och andra butiker. I närheten har vi även Ängby IP och Kyrksjölötens naturreservat med Kyrksjön där det finns badbryggor, motionsslinga mm. Närmaste T-banestationen ligger vid Islandstorget, där det även finns flertalet restauranger och Preem. Vid Ängbyplan finns T-bana, restaurang, tennisbanor, utegym och Judarskogens naturreservat.

För strand och bad kan man enkelt ta sig till Blackebergsklipporna och de stora badstränderna Kanaanbadet & Ängbybadet. På Kanaanbadet finns även det populära Kanaans Trädgårdscafé som är öppet året runt och erbjuder lunch, mat & dryck, café, trädgårdsbar, live-musik, boule och mycket mer. På Ängbybadet finns Strand35 med restaurang, uteservering, strandkiosk, strandbar och livescen.
Vid Åkeshovs simhall (inomhusbad) som renoverats 2018 finns även gym, bowling mm.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Bromma

Kontakta mäklaren

Deisam Sulayman

MOHV Bromma
Mäklare Deisam Sulayman, MOHV Bromma
0763181320

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.