Lillebovägen 11

Norra Bro, Örebro Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
1 625 m²
Byggår
1981
Driftkostnad
33 910 kr/år
Antal besök
7 721
Dagar på Hemnet
17

På stor tomt i expansiva och mycket familjevänliga Norra Bro får ni snart chansen att förvärva denna stora villa med härligt poolområde! Huset är optimalt placerat på den generöst tilltagna tomten om hela 1600 kvadratmeter med ett riktigt bra solläge och fri rogivande utsikt mot skogsområdet!

Husets planlösning är väldigt inbjudande där de rymliga sociala sällskapsytorna finns samlade på entréplanet. Här erbjuds ett fullutrustat kök med intilliggande matplats och en riktigt generöst tilltaget vardagsrum med täljstenskamin. Dessutom finns här en allrumsdel som med fördel nyttjas som lounge då det vikbara glaspartiet kan öppnas upp mot trädgården och poolområdet. På entréplanet ligger även ett badrum samt ett klädvårdsrum. En trappa upp på husets övervåning ligger fyra sovrum i bra storlek varav ett med egen klädkammare. På detta plan ligger även ytterligare ett badrum.

I trädgården finns utrymme för hela familjen att trivas på med flera uteplatser och poolområde i soligt läge! På husets framsida finns en garagebyggnad vilken är inredd och kan användas som till exempel kontor eller tonårsrum, framför finns en stor asfalterad uppställningsyta med plats för flera bilar.
Fiber och larm finns installerat i huset.

Här bor ni på sparsamt trafikerad gata i expansiva och populära Norra Bro i naturskönt läge endast 10 minuter från Örebro centrum – perfekt för barnfamiljen! Även bra cykelförbindelser till centrum. Busshållplats finns på nära avstånd med bra avgångar både mot Almbro Skola (F-6) och in mot Örebro city.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 31
    jan
    Sön 31 jan kl. 14:30–15:30
    Anmälan till visningen krävs! Anmäl dig via hemsidan.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.