Sanden Stenvägen 9

Norra Finnö, Söderköping Se på karta

5 595 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
178 m²
Tomtarea
1 907 m²
Byggår
2010
Driftkostnad
46 773 kr/år

BO ÅRET RUNT I HJÄRTAT AV SANKT ANNA SKÄRGÅRD!
För dig som söker ett bekvämt boende med hög standard och plats för den stora familjen! Här finns stora altaner för lata dagar. Huvudbyggnad om 138 m² med generöst kök och vardagsrum med braskamin. Duschrum med bastu samt ytterligare ett badrum, 2 sovrum och tvättavdelning. Gäststuga om 40m² med samma höga kvalitet som huvudbyggnaden Här finns kök, allrum, duschrum och 2 st sovrum. Möjlig att hyra ut för den som vill. Både hus och gäststuga har åretruntstandard.

Tomten som ligger insynsskyddat längst in på en återvändsgata är plan med gräsmatta och en damm. Det finns förråd och växthus.

Sjönära läge i utkanten av Sandens genuina skärgårdsby med en kort promenad till egen båtplats med Y-bommar. I området finns badplats och tennisbana. Här är platsen för dig som vill ha ett eget ställe att njuta av och hela Sankt Anna skärgård runt knuten med tusentals öar att upptäcka. Norra Finnö når du via bra vägförbindelse och här finns flera matställen, kaféer, sjömackar, kanotuthyrningar och en åretruntöppen affär.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping