Villagatan 12

Norra Nynäshamn, Nynäshamn Se på karta

5 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
143 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
987 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
41 661 kr/år
Antal besök
2 782
Dagar på Hemnet
5

Vacker villa belägen i lugnt kvarter och med flertalet trevliga attribut.
På övervåningen finns idag fyra sovrum i varierad storlek där samtliga rum har ljusa väggar och ett enhetligt trägolv. Det största rummet - Master Bedroom - har egen klädkammare och balkong.
På övervåningen finns ett helkaklat duschrum med grått golv och ljusa väggar samt en stor kommod och praktiskt väggskåp. På övre planet finns även en separat wc.
På entréplanet återfinns ett enhetligt trägolv medan väggarna är ljusa.
I köket finns bra arbetsytor på bänkarna i ek och gott om förvaring i vita kökssnickerier med vitrindel.
Här finns diskho med dubbla hoar, diskmaskin, spis, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och en kombinerad kyl/krys. Vardagsrummet är luftigt och har breda öppningar mot hallen och matsalen vilket binder i hop entréplanets ytor på ett fint sätt och skapar en trivsam och social våning. I vardagsrummet finns en härlig öppen spis som värmer gott och skapar en trivsam atmosfär. Från vardagsrummet finns utgången till den stora altanen i mycket bra solläge. Här har man en fri och öppen utsikt över närområdet.
Matsalen rymmer många gäster och har fönster i två väderstreck vilket ger ett fint ljusinsläpp till rummet. På entréplan finns även en gäst-wc i anslutning till hallen och entrén. Hallen är öppen och ljus med en trappa upp till det övre planet.
Källaren nås via en separat dörr under trappan. På källarplanet finns en tvättstuga, en relaxavdelning med badkar (ej våtrum), bastu, matkällare/förråd och ett stort hobbyrum. I källarplan finns även ett garage som smidigt nås från husets framsida. På tomten finns även ett fristående garage med tillhörande förråd.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nynäshamn

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.