Björkhultsgatan 5

Norrahammar, Jönköping Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
108 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
1 493 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
32 950 kr/år
Antal besök
1 684
Dagar på Hemnet
7

Om man ska beskriva detta hus med ett enda ord så är det definitivt kärlek.
Huset är beläget på en lugn återvändsgata och direkt när man kliver in i huset infinner sig en trivsam känsla, allt upplevs väldigt hemtrevligt.
Denna bostad har fått väldigt mycket kärlek under åren och nuvarande ägare har mer eller mindre gått igenom hela huset med både invändig och utvändig renovering. Allt är väldigt genomtänkt och utfört med stor noggrannhet och fingertoppskänsla. Villan i sig är ett gediget och välbyggt tegelhus från början av 60-talet som troligen står kvar även efter en orkan.
På entréplan finner du kök, matsal, vardagsrum, badrum samt tre sovrum. Den fullt fungerade öppna spisen i vardagsrummet höjer mysfaktorn rejält under vinterhalvåret.
Ett stort plus är helt klart att man gjort i ordning hela källaren och därmed skapat stora och praktiska ytor som passar hela familjen som handen i handsken. Här finns master bedroom, badrum, gym, hobby-hörna, groventré, garage samt gott om förvaring. Vid renovering av källaren har man använt oorganiskt material såsom metallreglar i väggarna, klinkers på golvet samt färg som andas, allt för att skapa ett bra inomhusklimat i källaren och slippa framtida eventuella fuktskador.

Du kommer garanterat att spendera många timmar i det inglasade uterummet under större delen av året, när det blir extra varma dagar flyttar du med fördel ut på altanen. På uteplatsen kan du njuta samtidigt som du har full koll på barnen som leker i trädgården. Stora sociala ytor bjuder in till härliga middagar och skönt häng med släkt och vänner. På tomten växer ett fint äppelträd, amerikanska blåbär finns också att mumsa på.
En bra boendeekonomi med låga driftkostnader erbjuds tack vare bergvärmepump installerad 2018 samt treglasfönster. Fiber drogs in i huset 2017.

Att bo i Norrahammar är lugnt och tryggt. Här finns vardaglig service, förskola och grundskola, idrottsföreningar samt bra kommunikation in till Jönköping city.

Detta huset måste upplevas på plats, välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Visningstider

 • 20
  jun
  Sön 20 jun kl. 13:30–15:00
  Välkommen på tidsbokad visning. Anmäl dig på Mohv.se!
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 17:30–18:30
  Välkommen på tidsbokad visning. Anmäl dig på Mohv.se!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas