Gärdesgatan 20

Norrahammar , Jönköpings kommun Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
146 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
1 060 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1948
Driftkostnad
41 758 kr/år

Välkommen till denna rymliga villa med sitt soliga läge i Norrahammar. Huset är gediget, charmigt och har stor potential. Planlösningen på entréplan erbjuder hall, wc, sovrum, vardagsrum samt utbyggnad. Den sociala delen består av vardagsrum samt kök med utrymme för matplats och har en öppning för matsal i fil.

Tillbyggnaden har ett fint arbetsrum samt wc och tvättstuga. Ifrån tillbyggnaden finns en utgång till den soldränkta terrassen. Ta med en kaffe ut i solen och njut av dagarna i lugnet. Tillsammans med härlig ostörd trädgård på baksidan och många möjligheter att sätta sin egen stil på insidan är detta en villa värd att satsa på.

Tomten grönskar fint under sommarhalvåret och är lättskött med överlag plan gräsyta och träd. Asfalterad uppfart leder till garage med extra förrådsutrymme. Här finns även gott om lagringsplats i källaren.

Villan har en underbar atmosfär och ger en harmonisk känsla. Här blandas äldre charm i harmoni med dina egna lösningar. Lite extra kärlek till huset kommer ge ett modernt stabilt hus att leva och bo i många år.

Läget är det bästa tänkbara, och här erbjuds ett lugnt och avskilt boende mitt emellan innerstadens puls och Norrahammars harmoni. Kvarteret är barnvänligt, och på kort gångavstånd finns både butiker, mark, sjö och skolor. Här bor du fantastiskt utan störningar tack vare den inhägnade trädgården som gör omgivningen fridfull och harmonisk.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Anders Lagerquist

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Anders Lagerquist, Fastighetsbyrån Jönköping
070-816 18 64