Jägaregatan 7

Norrahammar , Jönköpings kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
120 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 091 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1937
Driftkostnad
50 423 kr/år

Välkommen till detta charmiga 30-talshus med tillhörande garage, som är beläget på en lugn återvändsgata. Denna bostad har en lummig trädgård som omger huset och erbjuder vackra vyer över omgivningarna.

Huset är välskött och prydligt, vilket ger en inbjudande atmosfär. Det erbjuder en bekväm och trivsam miljö för boende i alla åldrar. De historiska detaljerna ger huset karaktär och charm.

På bottenvåning finns gott om utrymme för vardagslivet. Köket är i tidlöst utförande och i nära anslutning till vardagsrum. Det är funktionellt och med all den utrustning som behövs för matlagning och social samvaro. Vardagsrummet är ljust och luftigt, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. På entrévåning finns även två rymliga sovrum och wc.
På övervåningen finns ett stort tv-rum samt ett sovrum och mindre syrum/kontor. Det finns gott om förvaringsutrymmen för att hålla ordning och reda, framför allt i källardelen. I källaren finns även en groventré.

Den privata trädgården är en oas av grönska och erbjuder utrymme för avkoppling och lek. Här kan du njuta av soliga dagar eller koppla av i skuggan av träden. Trädgården är välskött och erbjuder utmärkta möjligheter till trädgårdsarbete för de gröna fingrarna.

Denna bostad är perfekt för den som söker en harmonisk livsstil i ett välskött och trivsamt hem. Med närhet till natur och vackra vyer kan du njuta av lugnet samtidigt som du har enkel tillgång till bekvämligheter och service i närbelägna områden.

Mäklaren informerar:
✰ Uppvärmning i form av luft/vattenvärmepump vilket håller ned driftskostnaderna.
✰ Stor uteplats i syd/väst.
✰ Marmorfönsterbänkar, öppen spis, platsbyggd bokhylla och mycket mer charm!
✰ I trädgården växer äppelträd, plommonträd, syrener, körsbärsträd, vinbärsbuskar, schersminbuske, rabarber och vackra rosenhäckar.
✰ Perfekt läge i Norrahammar med närhet till mataffär, idrottsanläggning med ishall, tennishall, simhall, även förskola, högstadium och bibliotek. Eller varför inte ta en fika på caféet och besöka inredningsbutiken Dakabom. Norrahammar är ett trevligt område som dessutom endast ligger cirka 15-20 minuters bilfärd från centrala Jönköping.

Missa inte chansen att bli ägare av Jägaregatan 7. Välkommen att göra en intresseanmälan på Fastighetsbyråns hemsida eller kontakta ansvarig mäklare. Ansvarig mäklare: Rebecka Emanuelsson 073-319 16 69 [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Rebecka Emanuelsson

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Rebecka Emanuelsson, Fastighetsbyrån Jönköping
0733191669