Gripenbergsgatan 88

Norrängen, Jönköpings kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
174 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
675 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1979
Energiklass
C
Driftkostnad
44 661 kr/år

När familjen växer ställs det ofta krav på ett hem där alla ska få plats att bo och samla kraft i. Här finns nu villan med både generösa kvadratmeter och ett bra antal rum. Genomgående är skicket välskött men vissa åtgärder kommer ni troligen vilja genomföra tids nog. Ett perfekt sätt att sätta er egen stil och prägel. Med detta höga läge bjuds det på härlig vätterutsikt från både entré- och övre plan. I allrummet på entréplan finns eldstad och utgång till uteplats i söder. Planlösningen erbjuder idag ett kök på entréplan vilket är både genomtänkt och praktiskt.
Trädgården består av sluttningar såväl som plana gräsytor. Flera uppskattade uteplatser i olika väderstreck för att maximera soltimmarna.

Här har ni förmånen att både njuta av utsikten över Vättern, men också med en kortare cykeltur, ta ett svalkande dopp nere i Brunnstorp eller packa fikakorgen för härliga sommardagar på Osets fina sandstrand. Med detta strategiska läge har ni tillgång till vacker natur, IKHP med motionsslingor och Brunnstorpsberget, samt Norrängsskolan och förskolor.
I Huskvarna centrum har ni ICA Kvantum, Rosengallerian, service och restaurang.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Fredrik Hagejärd

Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Fredrik Hagejärd, Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
+46727372740

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.