Fagerhemsvägen 37

Norrboda, Nässjö kommun Se på karta

3 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
174 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 200 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1975
Driftkostnad
43 106 kr/år

Välkommen till Fagerhemsvägen 37 och en gedigen, tegelklädd villa.
Från utsidan snäppet diskret. Invändigt överraskande generösa ytor, fulla av kvalitet och det lilla extra. En fin kombination av elegans och komfort. Ett hem att samla både familj och vänner i och en trädgård som är rymlig och välskött med en lummig, privat del på baksidan.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger en luftig känsla. Köket är modernt och den köksön mitt i blir en naturlig samlingsplats att njuta god mat och trevliga samtal vid. Vardagsrummet erbjuder en ombonad och avkopplande miljö med stora fönster för gott om naturligt ljus och en eldstad strax intill som värmer gott under ruggiga kvällar.

Från det ena av de tre sovrummen nås relaxavdelningen och inomhuspoolen, som blir det perfekta stället att koppla av och njuta av plask och sim året om. Med gott om plats för vilstolar och loungedel och möjlighet till bastubad blir detta en plats där välbefinnande och njutning står i fokus. Oavsett om det är ett morgondopp för att vakna till liv eller en kvällsaktivitet för att varva ner, kommer du älska fördelarna med att ha denna fantastiska pool inomhus. Öppna upp de stora, glaspartierna ut mot altanen och trädgården och detta blir den självklara valet för studentskivan och midsommarfirandet!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Emma Gripenrot, Husfoto
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakta mäklaren

Jenny Karlson

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Jenny Karlson, Fastighetsbyrån Nässjö
070-650 79 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas