Kättsättersgatan 92

Norrköping, Norrköpings kommun Se på karta

4 195 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
132 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
715 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
49 314 kr/år
Tomträttsavgäld
15 188 kr/år

På lugn återvändsgata hittar ni en välskött villa med pool! Med stora lekytor runt knuten, nära skogen och Vrinnevispåret bor ni med gångavstånd till det mesta. I området hittar ni omtyckta skolor, och i Vilbergens centrum finns matbutik, pizzeria, vårdcentral och apotek. Sommartid njuter ni av en mysig trädgård med ett stort insynskyddad pooldäck med sol från morgon till kväll och invändigt finns gott om utrymme.

Välkommen till ett riktigt drömhem för familjen med gott om utrymme i tre plan. Entrésida är välplanerad med asfalterad uppfart för två bilar och ett garage. Här kan ni njuta av förmiddagssolen på den stenlagda uteplatsen i direkt anslutning till entrén. Huvudentrén ger en ljus yta med förvaring i garderober och plats för kapphängare. Här finns också ett separat gäst-WC. I direkt anslutning till huvudentrén ligger den nyrenoverade groventrén med stora ytor, diskbänk och gott om förvaringsmöjligheter i två garderober samt den stora klädkammaren. Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig och bjuder på fönster i två vädersträck. Här finns gott om plats för både matgrupp och soffa. I anslutning till hallen och vardagsrummet ligger det stora och ljusa köket som blir en naturlig samlingspunkt för såväl familj som vänner. Härifrån nås också det stora altandäcket med pool där ni kan njuta av solen under årets sommarmånader och bjuda på många roliga minnen för familj och vänner.

På övre plan finns de tre sovrummen. Två mindre som vetter mot baksidan av huset och ett lite större sovrum med tre garderober. Här finns också det stora badrummet med gott om förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en större klädkammare och i trappen mellan de två våningarna finns luckor till kattvindarna vilket ger extra förvaringsmöjligheter.

Källaren bjuder på gott om utrymme. Här möts ni av en ljus gillestuga med täljstenskamin som ger både värme och mysig stämning under årets mörkare månader. För den som alltid drömt om pingisbord, tågbana eller musikstudio finns gott om utrymme i det stora hobbyrummet. Här ifrån nås också det extra rummet som kan användas som sovrum, kontor eller gästrum. I källaren ryms också tvättstuga med dusch och bastu.

Från det stora altandäcket nås den mysiga trädgården med plats för både odling och lek. Här kan ni plocka äpplen direkt från träden och odla grönsaker till sommarens grillning.

Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Ellen Clasén

Svensk Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Ellen Clasén, Svensk Fastighetsförmedling Norrköping