Solbaddet 4

Norrtälje kommun Se på karta

19 800 000 kr

Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
198 m²
Tomtarea
8,5 ha
Byggår
2002
Driftkostnad
75 600 kr/år

Exklusiv hästgård som har allt och ligger väldigt naturskönt. Bostadshuset från 2003 är helrenoverat med nytt kök från Kvänum och nya badrum från Kvänum. Vackra stengolv i entrén och köket, övriga huset har ekplank golv.

Ett mindre bostadshus om ca 50 kvm som även det är helrenoverat med exklusiva materialval. Det finns även en lägenhet om ca 54 kvm som också är helrenoverad med exklusiva materialval. Under lägenheten finns ett helrenoverat utrymme om ca xx kvm som var tänkt till klubbrum. Här finns ett exklusivt badrum och skåpsinredning till kök vilket gör det möjligt att även enkelt göra om till en mindre lägenhet.

Stall med totalt 11 boxar. Ett stall med fyra boxar och sadelkammare med två intillliggande uteboxar, stall med tre boxar och en mindre sadelkammare, två uteboxar som är väl skyddade under ett stort takutsprång och gjuten platta framför dem. Ridbana, ca 30x70 m med fibersand. Mycket påskostat ridhus (22x66m) med ridmått 20x60, fibersand och sarg av bambu (allt från Expåra). Ridhuset har en mycket fin läktare med loungkänsla. Taket är isolerat och ett bra fläktsystemet finns installerat.

Genomtänkta hagsystem med stora sommarhagar med bete, trevliga skogshagar som vinterhagar och två grusade rastagar samt en trevlig ridslinga runt gården.

Fina ridvägar i väldigt vacker miljö gör gården till en perfekt hästgård med ett mycket fint boende.

Till Stockholm är de 9 mil och tar ca 1 tim och 20 min. Till Uppsala är det 7 mil och tar ca 1 tim med bil. Vill man pendla med buss till Stockholm går bussförbindelse endast ett par km från gården till Stockholm Östra.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Christina Eklund

Eklund Fastighetsmäkleri
Mäklare Christina Eklund, Eklund Fastighetsmäkleri
070-590 38 24