Rödsvägen 6

Ödsmål, Stenungsunds kommun Se på karta

3 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
80 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 849 m²
Byggår
1960
Driftkostnad
50 954 kr/år
Antal besök
5 567
Dagar på Hemnet
4

Högt beläget med utsikt över havet och åkrar hittar ni detta charmiga hus! Huset har genomgått stora renoveringar de senaste åren så här är det bara att flytta in och trivas. Detta hus passar utmärkt för en mindre familj eller som ett riktigt trevligt fritidshus.

Här finns 4 sovrum i olika storlekar och gott om utrymme för familjen eller gäster. Entreplan har ett fint nytt kök med halvöppen planlösning mot allrum/matplats, tre av sovrummen ligger på detta plan och även ett stort badrum.
En våning ner hittar vi ett allrum, sovrum, tvättstuga och ett stort förråd/verkstad/hobbyrum. I stort sett har alla ytskikt i huset gjort iordning av nuvarande ägare.

Runt huset sveper en stor altan som har plats för allt, här har vi även ett spabad där kan njuta av utsikten i ett skönt bad året runt.

Trädgården är stor men lättskött, på framsidan finns en plan gräsmatta perfekt för lek och bus eller midsommaraftons kubbtunering. På samma sida finns även en stor grusad uppfart som lämpar sig perfekt om man får många besökare eller om man vill bygga sig ett garage. På entrésidan av huset är även där lättskött och där man blir tagen av det vackra berget som ramar in altanen och huset. Huset ligger i ett väldigt trevligt och lugnt område där det är blandat permanentboende och fritidsboende.

Kolhättan bjuder på vackra och idylliska miljöer med både hav och skog. Vid färjeläget hittar du småbåtshamn och salta bad är aldrig långt borta. Skola och förskola hittar du i närbelägna Ödsmål och gymnasieskola i centrala Stenungsund. I centrala Stenungsund finns all typ av service du kan tänkas behöva och dessutom ett stort köpcenter längs med vattnet. Restauranger finns det många och kommunen är känd för sitt rika kulturutbud. I kolhättan bor du dessutom med tillgång till alla Orusts och Tjörns idyller och pärlor inom räckhåll.

Välkommen att höra av dig för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Erik Wahlbro

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Erik Wahlbro, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0739-23 83 83

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.