Charmig gård på landet med stall

Olhão, Moncarapacho, Portugal

395 000 euro
VillaVilla

Referens: ALG1502

Liten charmig gård på landet, med 32000 kvadrat meter mark bestående av betesmark samt flertalet fruktträd så som citron, vindruvor och valnöts träd. Fastigheten har ett gästhus, ett stall med plats för fyra hästar, trädgård, parkering och pool. Och är belägen fem kilometer utanför byn Moncarapacho samt med 20 minuters bilväg ifrån Faro flygplats och 45 minuter i från spanska gränsen.
Huset består av ett stort kök med matplats, ett badrum, vardagsrum med braskamin och detaljer som murvägg och dörrar som leder ut till trädgården. Tre sovrum alla med garderober, varav ett av rummen är en-sutie. Gästhuset har ett kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett en-suite sovrum, luftkonditionering samt förråd.
Fastigheten är utrustad med tvåglasfönster, larm, saltvattenpool med bar, förråd samt uteplats.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Antal rum
6 rum

Statistik

258
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 262 dagar sedan, den 8 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips