Hästängegatan 102

Onsjö, Vänersborg Karta & restider

3 500 000 kr

3 700 000 kr -5%

VillaVilla

Sväng in i det barnvänliga området vid Onsjö. Där, i det lugna och trevliga läget möter ni denna propra 1-plansvilla färdigställd 2019 (slutbesiktad). Livsnjutaren noterar snabbt den storslagna altanen, självklart i sydvästligt läge. Tänk er att tillbringa sommarens vackraste dagar här medan familjens mindre medlemmar leker i det barnvänliga området.

För dem med höga krav finner ni flertalet kvalitéer exteriört, då Hästängegatan 102 erbjuder ytterligare en altan på husets baksida. Tomten är spännande med struktur, vilket gör att ni kan låta fantasin flöda! Här finns stora möjligheter att skapa den perfekta, lättskötta trädgården!

Interiört fortsätter förmånerna då huset planerats med en genomgående tanke om ett familjärt hem. Detta noteras redan i köket, som möter vardagsrummet i en öppen planlösning och skapar ett ljuvligt utrymme att umgås i. Altanen gör sig påmind även här genom de stora fönsterpartierna. Under sommaren skapar de båda altanerna en vacker förlängning av det två sällskapsutrymmena, vardagsrummet och allrummet. Kvällssolen avnjuter ni på altanen vid husets baksida! Tack vare de stora fönsterpartierna och glasdörrarna skapas ett härligt ljusflöde genom hela huset.

Bostaden är välplanerad och erbjuder 4 sovrum, varav master bedroom placerats avskiljt i huset. Här har ni en egen avdelning med anslutande badrum. Exklusivt! De tre andra sovrummen är placerade i norra delen av huset och omsluter ett allrum. Perfekt som barnens egna utrymme. Huset infriar många av de önskemål som kan tänkas ställas på ett hem idag, oavsett om ni är stor eller liten familj.

På Hästängegatan 102 huserar ni med gång- och cykelavstånd till skola, idrottsanläggningar, livsmedelsbutik och naturområde.

Välkomna till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
130 m²
Tomtarea
703 m² tomt
Antal rum
6 rum
Driftkostnad
22 573 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Visningsinformation

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hästängegatan 102 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr
Driftkostnad
22 573 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

8 279
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 35 dagar sedan, den 16 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips