Tegelsmoravägen 23

Örbyhus, Tierp Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
200 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 026 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1912
Energiklass
D
Driftkostnad
37 600 kr/år
Antal besök
6 363
Dagar på Hemnet
14

Välkommen till en mycket spännande fastighet med magnifik takterass & engelsk trädgårdskänsla endast 27 min från Uppsala!

Med ursprung från 1912 har här skapats ett unikt boende utöver det vanliga där inget saknas. Platsbyggt kök (2017) som förenar modern funktion och tidsenlig själ med bl.a bevarad vedspis i original och smart förvaring. Matplats intill burspråk som flödar av ljus och utgång till härlig vinterträdgård på golv av skiffersten. Vardagsrum med järnkamin som sprider värme och gemyt i hela huset. Övre plan erbjuder jacuzzi och yogakupol med utsikt över nejden. För närvarande inryms tre sovrum i tre olika våningsplan, möjlighet finns att tillskapa ytterligare sovrum om behov finnes.

I souterrängplan ges utrymme för att verkligen breda ut sina intressen med spellounge, ateljé och biljardsalong. Här inryms även bastu med dusch och tvättstuga. Extraordinära odlingsmöjligheter erbjuds i generöst växthus som ger huset en baksida med luftig karaktär. Vidbyggt garage med plats för två bilar.

Stor potential finns i separat byggnad om ca 30 kvm där du med fördel inreder gym eller driver egen verksamhet. Gång- och cykelväg till tågstationen passerar intill tomten och avståndet är endast ca 150 meter till Upptåget som avgår varje halvtimme mot Uppsala & Gävle. Restiden med tåg är ca 27 min till Uppsala och med bil är körtiden ca 35 min. Varmt välkommen att uppleva fastigheten på plats!

Läs mer hos mäklaren
BoMäklarna