Möllevägen 6

Örebro Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
141 m²
Tomtarea
1 400 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
23 940 kr/år

Denna moderna och välplanerade 1-plansvilla i ladhusstil rymmer alla möjligheter att göra det som lockar mest för stunden. Kanske vill ni alla umgås eller känns det bättre att dra sig undan en stund? Här finns både avskildhet och sociala ytor, inom smidigt räckhåll. Den välkomnande hallen har en luftig övergång till det stora och hemtrevliga vardagsrummet med ryggåstak. Härifrån kan du också öppna altandörren och låta trädgårdens dofter hitta in. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger ett härligt stort rum, perfekt för socialt umgänge. Villa Ljung har sovrum i vardera ändan av huset, vilket gör att alla i familjen får tillfälle att vara ifred ibland. Visst är det skönt att sitta för sig själv en stund, kanske med en god bok, medan barnen ser på tv i ett eget allrum? Med dubbla toaletter går också morgonbestyren smidigare och ni slipper att hindra varandra innan alla ger sig av på sina aktiviteter. Med tre olika exteriöra utföranden, utöver de tre fasadtyperna, kan du forma ditt nya hem efter dina och familjens personliga önskemål. Huset är helt enkelt ett hus som erbjuder många valmöjligheter på en behändig yta. Perfekt för den moderna familjen med många järn i elden. Detta hus är 141 kvm stort. Tomten är plan och lättbyggd och man kan givetvis välja ett annat hus i sortimentet från VårgårdaHus.
Som alla hus från Vårgårda är grundstandarden hög i vårt Villa Ljung, Gjuten platta med golvvärme, Helkaklade bad, Parkettgolv, Rf vitvaror med induktionshäll, Aluminiumbeklädda fönster med spröjs mm.

Kårsta med endast ca 12 min in till Centrala Örebro. På Möllevägen växer ett nytt attraktivt villaområde upp med bykänsla och närhet till sjön Lången med bad, populära Kårsta golfbana, ridning och aktivt friluftsliv. Kontakta Lejon för mer info!

Läs mer hos mäklaren
Lejons Mäkleri