Kommande

Nämndvägen 1

Örebro Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
81 m²
Biarea
70 m²
Tomtarea
1 023 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
25 410 kr/år
Kommande

Snart kan vi hälsa er varmt välkomna till denna mycket trivsamma familjevilla i omtyckta Stora-Mellösa! Med ett riktigt bra läge i området ligger Nämndvägen 1 där ni kan få flytta in och börja njuta av ett härligt villaliv! Huset är optimalt placerat på den lättskötta trädgårdstomten med gott om soltimmar och här bjuds även på generöst tilltagen altan med spa-bad samt ett stort inglasat uterum.

Husets planlösning är välgenomtänkt och tilltalande med gott om plats för hela familjen. Här tillåts de sociala sällskapsytorna att ta plats på entréplanet i både ett rymligt kök med matplats samt ett stort vardagsrum med matsal. På detta plan finns även ett badrum med dusch och WC. Vidare finner vi två av familjens sovrum i bra storlek. Husets källarvåning rymmer förutom ytterligare två sovrum ett allrum med renoveringsbehov och ett förråd, en fint renoverad tvättstuga med klinkers på golv samt nymålade väggar. Från det inglasade uterummet når du den stora altanen med spa-bad där man kan avnjuta massor av soltimmar.

På framsidan finns ett garage med fjärrstyrd port samt tillhörande stenlagd garageuppfart med plats för två bilar. Huset värms upp via bergvärme vilket ger förutsättningar till en god boendeekonomi.

Busshållplats med avgångar mot både Odensbacken och Örebro finns inom gångavstånd från huset. Här har ni dessutom närhet till Katrinelund med badplats och Sjökrog med matupplevelse i toppklass! Till Örebro centrum tar ni er på ca 20 minuter med bil.

Säljarna söker friliggande villa i Örebro.

Välkomna med er intresseanmälan!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Mattias Fredriksson

Bjurfors Örebro
Mäklare Mattias Fredriksson, Bjurfors Örebro
073-257 77 57

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.