Kommande

Kårsta 450

Örebro, Örebro kommun Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
130 m²
Tomtarea
4 284 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Driftkostnad
28 015 kr/år
Kommande

För den som önskar bo lantligt med närhet till natur och aktiviteter, men ändå på nära avstånd till staden finns nu en unik möjlighet att förvärva en villafastighet med en tomt om 4 284 m2 i populära Kårsta, ca 15 minuter från Örebros stadskärna!

Bara en mil norr om Örebro stadskärna finner du denna villa från 1930 som totalrenoverats och varsamt moderniserats 2014-2016.

Entréplan: hall, vardagsrum, stort sovrum med utgång till altan och köksträdgård, stort badrum samt kök som är öppet mot matrum. Golvet är enhetligt oljad rustikt enstavsek. Köket är rymligt och har spotlights i tak, vitvarorna är Miele från 2014. Spisen är något äldre. I badrummet finns golvvärme och touchfria blandare till dubbelhandfatet. Takdusch och badkar. Tvättmaskin och torktumlare är Miele från 2014. Spotlights. I köket finns en täljstenskamin som ger mysfaktor för hela nedre våningen.
Övre plan: Tre sovrum med plats för dubblesäng, vardagsrum med täljstenskamin, förråd. Golven är av ljus furu förutom i två av sovrummen där man lagt in klickgolv i ljus eklaminat. Alla ytskikt är nya. Två av sovrummen har bröstpanel.

Uppvärmning sköts med luftvärmepump från 2014 som värmer upp hela huset. Även om kaminerna mest är för mysfaktor så har båda hög effekt och kapacitet att värma upp hela huset. Alla rum har också oljefyllda elradiatorer.

Den stora tomten består av en uppvuxen välskött trädgård med perennrabatter, jordgubbsland och vackra träd och buskar samt en gräsplan med gott om plats för lek och spring.
I trädgården växer tulpaner och andra perenner, magnolia, schersmin, ädelsyrener, blåbärsbuskar, vinbär, krusbär, åkerbär, hallon, krusvinbär, äpplen, körsbär, rabarber, paradisbuskar, prydnadskörsbär. Man har även bevarat många höga träd och hasselbuskar samt gårdens stora vårdträd, eken på framsidan. På gården finns växthus, köksträdgård, hönshus, hönsgård/hundgård, snickerboa, vedbod, utedass, vedeldad bastu med gästrum och altan med kvällssol. Huset har altaner med både morgon-, middags och kvällssol. Det finns även en liten pulkabacke för de minsta.

Fastigheten ligger mellan sjön Lången med populär badplats, och Kårsta golfbana med klubbrestaurang och en fin 18-hålsbana. På promenadavstånd finns för den hästintresserade möjlighet att hyra stallplats eller plats i lösdrift samt tillgång till hinderpark, paddock och ridhus hos flera olika stall, husets nuvarande ägare förfogar över 2ha lösdrift bara 50 meter ner för vägen. På cykelavstånd finns förskolor och skola årskurs F-9, pizzeria, Lundhagskyrkan, fritidsgård, livsmedelsbutik och elljusspår med utegym i Hovsta. Även ett nyöppnat större gym och padelhall finns i närheten.

Kontakta ansvarig mäklare Joel Andersson 070-437 69 16 alt. [email protected] för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Joel Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Joel Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Örebro
+46704376916

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.