Timmermansvägen / Öregrund 162:23

Öregrund, Östhammar Se på karta

4 448 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
890 m²
Byggår
2021

Bygg nytt på attraktivt läge i Öregrund!
Priset är ett beräknat totalpris med tomt och "nyckelfärdigt" hus. Exempelhuset är Villa Vallda. Självklart kan man välja andra husmodeller och då varierar priset.

Villa Vallda har en smart planlösning med två separata sovavdelningar, en för barnen och en för föräldrarna.
Ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Bardisken mellan kök och vardagsrum ger huset en öppenhet och inbjuder till trevligt umgänge. Föräldrasovrummet har ett alldeles eget badrum anslutet till sig, vilket ger den där extra lyxkänslan. Barnavdelningen utgörs av tre sovrum och ett mycket uppskattat allrum för lek och skoj. Ett smart och välplanerat hus för barnfamiljer.

Öregrund är den enda staden på Sveriges ostkust där man kan se solen gå ner i havet. En idyll med små gator och gränder, mysiga butiker, restauranger och kaféer. Öregrund har ett rikt båtliv med Båtveckan i augusti. Öregrundsmåndag erbjuder musik vid Fyrskeppet och Badortsdagarna tar hela Öregrund tillbaka till slutet av 1800-talet då staden var ostkustens mest populära kurort och badort.

A-hus har levererat kvalitetshus sedan 1946. Husen byggs i totalentreprenad vilket ger dig som kund säkerhet och trygghet både under byggtiden och även efter.
Är du intresserad av huset, vill veta mer om husmodellen och möjliga tillval? Kontakta A-hus auktoriserade trähussäljare:
Anton Törne
018-56 29 51/ [email protected]

Endast tomten förmedlas av Bjurfors och sedan skrivs entreprenadavtal med A-hus.

OBS, tillval kan förekomma på exempelbilderna.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala