Nyproduktion

Väpnarvägen 2

Österåkers kommun Se på karta

5 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Uteplats
Ja
Nyproduktion

Varmt välkommen till Brf Favoritenbacken!
Många är ni som väntat och undrat om när försäljningen ska komma igång och hur bostäderna ska se ut. Nu äntligen kan vi presentera ett projekt utöver det vanliga! Med ett natur- och sjönära läge på lugn återvändsgata uppförs nu 20 st bostadsrättsvillor i absolut toppskick. Husen har en träfasad i jordnära färg och en modern, smakfull inredning med öppen planlösning och med hög standard på materialvalen.

Trivselhus eller likvärdigt svensk aktör kommer att leverera husen och se till att det byggs färdigt till inflyttning. Det kommer även ha garantibesiktning efter ca 2 och 5 år.

Bostäder om 150 kvm!
Husen, som samtliga är 150 kvm stora, är fördelade på två plan. Entréplan där du välkomnas in i en hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder och skor. Här finns ett ljust rymligt kök som med öppen planlösning angränsar mot det stora härliga vardagsrummet. Tre rejäla fönsterpartier/dubbeldörrar i glas ger ett rikligt ljusinsläpp och en direktkontakt med den stora altanen på husens baksida från hela det stora sällskapsutrymmet. Entréplanet rymmer ett helkaklat duschrum, en tvättstuga med groventré, samt ett sovrum/arbetsrum.
På övre planet finns ytterligare ett helkaklat badrum, ett allrum, samt 2-3 bra sovrum.

Carport med förråd.
I anslutning till alla hus finns en separat Carport med tillhörande förråd. En laddstation till elbilar kan monteras upp här som extra tillval. Minst en ytterligare parkeringsplats finns i anslutning till Carporten för respektive hus.

Pris från 5 150 000 kr med en avgift om ca 5000 kr/månad
(Uppvärmning + varmvatten
Med en frånluftsvärmepump som vi har med en förbrukning av 64-69 kWh/m2 och år,
vilket innebär en årsförbrukning ca 10 000 kWh/år.

Gör din intresseanmälan redan nu för att säkra din bostad.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åkersberga

Kontakt

Joakim Torkelsson

Fastighetsbyrån Åkersberga
Mäklare Joakim Torkelsson, Fastighetsbyrån Åkersberga
073-354 00 09