Tegelbruksvägen 56

Östermalm, Finspång Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
6 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
298 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
41 900 kr/år
Tomträttsavgäld
3 225 kr/år

Nu finns äntligen chansen att förvärva en villa om hela sex rum och kök som är ett insynsskyddat, välplanerat och barnvänligt boende. Entréplanet disponerar en öppen planlösning med sociala ytor genom ett rymligt vardagsrum med utgång till altanen i västerläge, öppet till det moderna köket med köksö samt ett separat TV-rum och sovrum. Dessutom finns ett badrum samt tvättstuga och groventré på detta plan. En trapp upp finns sovrumsdelen med en öppen och möblerbar hall med avskild klädförvaringsdel samt tre ljusa sovrum varav ett med klädkammare samt ett duschrum.

Tomträtten är praktisk lättskött samt väl insynsskyddad i hörnet på en länga. Dessutom finns ett separat förråd och till fastigheten hör ett garage i länga inom området, ca 50 meter från bostaden, samt egen parkeringsplats.

Här på Tegelbruket bor du i trivsamma och barnvänliga kvarter med en egen lekpark inom området. Arena Grosvad och Medley hittas endast ett stenkast bort och även badplatsen vid Gron ligger inom bekvämt gångavstånd. Här har du tillgång till allt du kan tänkas behöva i vardagen – skolor, förskolor och busshållplats. Dessutom finns affärer och annan service, både i Finspångs centrum och vid Viberga affärsområde, inom både gång- och cykelavstånd. Buss till Norrköping inom 100 m. Ett optimalt läge för dig som letar efter din första villa och för barnfamiljen!

Varmt välkommen att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 1
    nov
    Sön 1 nov kl. 13:00–13:30
    Bokad visning - vänligen anmäl dig!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.