Klintgatan 17

Östhammar, Östhammars kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
680 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
40 997 kr/år

*** FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN ***

Fastigheten säljs till ett fast pris. Detta innebär att den som först lägger bud på begärt pris får köpa fastigheten. Ingen budgivning kommer att förekomma. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.

Nu har ni möjligheten att förvärva detta familjära hus med trevlig tomt i omtyckta kvarter i Edsområdet!

Fastigheten erbjuder en grön och fin tomt i ett mysigt läge och lämpar sig perfekt för lekande barn eller bara allmän avkoppling. I anslutning till bostadsbyggnaden finns även en carport med tillhörande förrådsdel samt en rymlig altan med utekök! För dig med gröna fingrar så lämpar sig tomten utmärkt för odling. Här finns utrymme för hela familjen att trivas!

Huset erbjuder generösa ytor, både utvändigt och invändigt och lämpar sig väl för både den större familjen som den mindre. På Klintgatan 17 bor ni på en lugn gata i ett familjärt område. Huset har en fantastisk altan som sträcker sig runt halva huset med ett trevligt utekök under tak och stora sociala ytor. Här kan ni njuta av årets varma dagar under solen.

Bostadens entréplan fördelar sig fint med en luftig planlösning där ni finner ett arbetsvänligt kök med full maskinell utrustning och en härlig köksö. Vardagsrummet är ljust och trivsamt och i anslutning finner ni ett rymligt matrum med en härlig eldstad där ni kan duka upp för trevliga middagar med hela familjen.

Vidare finner ni ett sovrum, ett helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga med grovingång, tvättmaskin och torktumlare.

Tar ni trappen upp finner ni ytterligare ett hemtrevligt plan med ett badrum med badkar, en klädkammare samt tre fina sovrum.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Staring

Notar
Mäklare Jesper Staring, Notar
0768-54 96 85
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021