Ölöv 528

Östra Vemmenhög, Skurup Se på karta

2 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
232 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 230 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
22 723 kr/år

I det vackra landskapet mellan hav och tätort ligger denna skånelänga med ett härligt privat läge. Längan byggdes troligen under slutet av 1800-talet och både inne och utomhus finns det fina ytor för social samvaro, hobby och/eller verksamhet. I det charmiga gamla stallet finns allt klart för att flytta hem kontoret eller är det dags att förverkliga drömmen om yogastudio, ateljé eller butik? Egen ingång och parkering precis utanför.

Husets planlösning är flexibel och kreativ. Här finns möjlighet för dig att designa livet på nytt! I det ljusa arbetsköket med bardisk har köksinredning uppdaterats och är öppet mot matplats och vardagsrummet. Kaminen är centralt placerad och ger härlig värme vid middagsbordet. Härifrån finns också utgång till skyddad altan där middagarna gärna blir långa i sommarkvällen. Det gamla stallet har byggts om till ett unikt rustikt vardagsrum med öppet i nock, putsade väggar - blir detta ditt nya vardagsrum eller kontor kanske? Vidare finns sovrum, genomgångsrum, helkaklat badrum med dusch samt tvättstuga. I nästa vinkel av huset finns enklare gästdel som en separat del men går att nå ifrån huset också.

Underbar möjlighet till ett härligt trädgårdsäventyr då det finns både växthus och odlingskragar, flera fruktträd och ett valnötsträd som ger nötter till jul. Dags att växla upp ditt odlande och bli självförsörjande!? De flesta växter frodas och trivs i den bördiga jorden kring Ölöv.

Huset har fint läge med tio minuter till såväl hav med vackraste vita sandstränderna, vida berömda Hörte brygga och till tågstationen i Skurup som tar dig ut i världen med en timme till Kastrup och Köpenhamns puls och utbud. Runt omkring huset finns det flera trevliga gårdsbutiker där du kan handla med dig middagen hem!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Ystad

Kontakta mäklaren

Sara Gustavsson

Bjurfors Ystad
Mäklare Sara Gustavsson, Bjurfors Ystad
0707200755