4 300 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Tillfälle att förvärva en stor och lantligt belägen villatomt som skall bebyggas av MoveHome. Husförsalget gäller för byggnation av Move #205 och i priset ingår tomt, husentreprenad, anslutning till VA och el-anslutning enligt beskrivning från husleverantören. Obs! Möjlighet finns att välja annan husmodell hos MoveHome eller Trivselhus.

Huset har liggande träpanel, sadeltak och uppvärmningen sker med frånluftsvärmepump. En klassiker som med sin takkupa lyfter exteriören och ger ljus och rymd invändigt. Husmodellen har en rymlig entré med gott om plats för förvaring. Köket har köksö och avskiljande vägg mot matplats och vardagrum, fyra bra sovrum, tvättstuga med groventré, allrum på övervåningen samt två badrum -ett på vardera plan.

I natursköna Lagga finns förskola, skola, hembygdsgård och vid Edasjön som är belägen i trakten finns badplats. Hammartorp är belägen ca 20 km sydost om Uppsala, ca 13 km till Knivsta och ca 40 minuter med bil till Stockholm.

Mer information om husförslaget (Move #205) se under Fakta och fliken bifogade dokument. För mer information kring husentreprenaden kontakta MoveHomes säljare Conny Löfgren på tel. 070-5264939 alt e-post: [email protected]

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten. Köparen tecknar separat entréprenadavtal med MoveHome eller Trivselhus.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
163 m²
Tomtarea
3 301 m² tomt
Antal rum
6 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hammartorp och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 300 000 kr

Billigare och bättre boende

Statistik

3 522
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 133 dagar sedan, den 6 augusti 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips