Tallviksvägen 29

Överkalix, Överkalix Se på karta

995 000 kr

1 195 000 kr -17%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
191 m²
Biarea
74 m²
Tomtarea
2 006 m²
Byggår
1964
Driftkostnad
64 753 kr/år

Visning söndag 21 juni, föranmälan krävs. Rymlig villa med stor tomt på Tallvik. Uppdelad i villa och lägenhet med separata ingångar, går att nyttja som en eller 2-familjsbostad. Stora, rymliga rum med gott om ljusinsläpp. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Fina golv. Vardagsrum med flera stora fönster mot bakgården, vacker eldstad och utgång till uteplats i söderläge. Genomgående välskött och välhållet. Bekväm uppvärmning med fjärrvärme. Detta är ett hus med många möjligheter, mellanväggar går att sätta upp för den som behöver fler sovrum. Villadelen har entré/hall, kök med matplats, vardagsrum, sovrum med klädkammare, rum/2 rum, kaklat badrum och kaklad wc.

Källarplan med påkostad relax, bastu och badrum, stort allrum, helkaklat klädvårdsrum, träningsrum, förråd, klädkammare, extra rum/sovrum och wc. Källarplan har förutom access från villadelen en separat ingång, lämpligt om huset nyttjas som 2-familjsbostad.

Lägenheten med allrum och kök avskiljs med en dörr från bostadsdelen och har separat ingång. Uppdelad på entré, kök med matplats, allrum och badrum. Utgång till uteplats från allrummet.

Dubbelgarage med förrådsyta och dubbelcarport. Kontakta mäklaren om du önskar mer information eller önskar boka visning, Anne-May Kara 070-45 45 790

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kalix