Föreningsvägen 16A

Pershagen, Södertälje kommun Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
133 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
838 m²
Byggår
1939
Driftkostnad
32 318 kr/år

I barnvänliga och populära Pershagen presenteras en stor familjevilla med en stor och
prunkande trädgårdstomt med stora sociala ytor såväl utomhus som inomhus.

Interiört väntar 133+60 kvm fördelat på två plan med källare i souterräng. Vi välkomnas till entréplanet via en inbjudande farstukvist som leder in till en stor hall med gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Vidare presenteras ett rejält kök med en mindre matplats, en härlig och ljus matsalsdel med plats för ett stort matbord samt med kamin, ett vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och mediamöbel samt ett sovrum i bra storlek. Detta rum passar även utmärkt som hobbyrum eller arbetsrum. På entréplan finns även en mindre gäst-WC i anslutning till sovrummet/arbetsrummet.

Det övre planet presenterar ett stort master bedroom med en stor garderob med skjutdörrar, samt tre något mindre sovrum som passar utmärkt för familjens yngre medlemmar. Här finns också ett badrum med dusch. Källarplanet ligger i souterräng och här finns en gillestuga som idag nyttjas som träningsrum/gym
- här får man även plats med soffa och mediamöbel om så önskas. I källarplan finns även ett gästrum/sovrum, kombinerat badrum och klädvårdavdelning samt utgång till trädgården.

Exteriört väntar en fantastiskt fin och grönskande trädgårdstomt med stor gräsmatta som bjuder in till lek och spring året runt. För den med gröna fingrar finns flera odlingsmöjligheter och här växer fina rabatter, buskar och träd. Här finns även en stor trädäckad altan i vinkel, delvis under tak, med utekök och plats för matgrupp och loungemöbler. Bilen parkerar du bekvämt på uppfarten, här finns plats för totalt ca 2 bilar.

Här finns flera naturliga samlingspunkter både utomhus som inomhus och hela familjen tillsammans med släkt och vänner får plats för grillmiddagar på altanen eller för filmkvällar i soffan. Huset värms upp med hjälp av bergvärme och braskamin vilket ger låga driftskostnader året runt. Pershagen är ett mycket populärt och omtyckt område med närhet till natur, hav, kommunikationer och närservice. I området finns skola och förskolor, bollplaner, idrottshall, lekplatser, småbåtshamn och badstrand. För den som pendlar är det mycket smidigt att ta sig ut till E4 samt till tågstationen Södertälje Syd.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Moshe Kucukkaya

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Moshe Kucukkaya, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0706-69 03 04