Mafra

Portugal

400 000 euro
VillaVilla

Referens: CP0274
Underbar fristående villa belägen i ett lugnt villaområde på bara några km från mysiga Ericeira och dess vackra kända stränder. Byggnaden är belägen på en stor tomt där vi kan hitta en inbjudande swimmingpool omgiven av gott om gröna utrymmen, en mogen trädgård, grönsak trädgård och fruktträdgård, uteplats med grill, källare och veranda för trevligt umgänge med nära och kära.
Denna ljusa och härliga bostad består av stort vardagsrum med öppen spis, rymligt kök, skafferi, två badrum och fem sovrum med generös storlek och alla med garderober.
Vidare räknas denna mycket trevliga egendom med förråd, parkering för sex fordon, bevattningssystem och är utrustad med centralvärme i alla rum.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.
Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.
Välkomna ner och besök oss.
Portugalmäklarna
Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril
Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm
Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035
Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
227 m²
Antal rum
6 rum

Statistik

310
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 135 dagar sedan, den 11 september 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips