Rappestad Haga 3

Rappestad, Linköping Se på karta

4 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
159,9 m²
Tomtarea
2 182 m²
Byggår
2020

Utanför Rappestad i Haga ska det byggas ett charmigt hus som är klar kvartal två 2021.

Det här huset passar dig perfekt som vill bo lite avskilt på landet i ett modernt hus med insynsskyddat läge och utsikt över långa härliga åkrar och ängar som är häpnadsväckande och samtidigt vara nära till innerstaden! Detta hus är perfekt på många sätt och du har även möjligheten att vara med och skapa eller göra om vissa detaljer till just ditt drömboende innan inflyttning. Med andra ord är detta en nyproduktion som inte går att missa upptäckten av! Huset har mycket som är värt att uppmärksamma såsom den väl genomtänkta planlösningen, moderniteten av de utvalda varorna och den harmoniska miljön strax utanför dörren.

Huset är uppbyggd på så sätt att det ska vara bekvämt för dig som ska bo där. Det har goda förvarings- och sällskapsytor. Huset erbjuder fyra sovrum, ett vardagsrum och ett kök i den öppna planlösningen som gör det möjligt för ett härligt sällskap. Det finns även två badrum och ett allrum.

Detta är ett exempelhus vill man bygga ett annat hus så går det bra.

Buss från Rappestad till Vikingstads station ca 3 km. Från Vikingstad 7 minuter med pendeltåg till Linköpings Resecentrum. Tillgång till ett mycket fint utomhusbad (Valkebobadet), mataffär finns i Vikingstad. Rappestads och Västerlösa skolor har ett gemensamt upptagningsområde. Grundskola för årskurs 1-3 finns i Rappestad, skolgång årskurs 4-9 i Malmslätt eller Vikingstad med skolskjuts.

Välkommen att höra av dig för mer info!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping