Lingonstigen 2

Rimforsa, Kinda Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
165 m²
Biarea
50,4 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
26 637 kr/år
Antal besök
4 258
Dagar på Hemnet
9

Välkommen till ett fantastiskt hem i härliga omgivningar med kulturbygd och sjöar. I denna del av Östergötland erbjuder Kindabygden naturupplevelser och ljuvliga landskap inom nära räckhåll och man har också promenadavstånd till skola vilket skapar en livskvalitet utöver det vanliga. Rimforsa ligger med ca 25 minuters bilresa söder om Linköping och nås även via kommunikationer med tåg och buss.
Detta nya hus är i absoluta toppskick och uppfördes så sent som 2018 vilket ger ett drömhem i ett plan med tilltalande interiör.

Entrésidan har parkering på uppfart samt ett fristående dubbelgarage. Villans planlösning är i en T-formad vinkel vilket ger trivsam fördelning av ytan och härliga ljusflöden. Huset nås via takad förstukvist där även altan löper runt huset. Placeringen av hallen ger fin access till hemmets mittpunkt med avhängning och garderober. Intill hallen finns en separat tvättstuga med groventré samt stilrena materialval och förvaring.

”Master bedroom” har badrum med dusch och klädkammare ”en suite” vilket ger lyxig karaktär. Den sobra färgskalan och grönskande vyn gör rummet även vilsamt och ombonat i sitt intryck.
Kök och vardagsrum är placerat i ett sammanhängande rum med öppen planlösning där en generös köksö ger både extra bänkyta och sittplats. Köket går i vitt med vitvaror i rostfritt med snygga materialval och gott om förvaringsutrymmen.
Vardagsrumsdelen utgör ett fantastiskt fint rum med öppet i nock vilket ger härlig rymd och där man har fönster från tre håll vilket ger gott om ljus och utsikt mot trädgård och omgivande skog. En braskamin skänker både elegans och sprakande värme och det finns utgång till den stora uteplatsen.

I husets andra vinkel finns övriga tre sovrum med ett gemensamt allrum samt klädkammare och badrum med dusch i samma del. Funktionellt och stilrent för barnens rum eller gästrum.
Utvändigt så finns den spatiösa uteplatsen med solläge mot trädgården. Här ges en plan, lekvänlig gräsmatta och fritt läge där skogen omger tomten.

Hela huset är ytterst smakfullt och varje detalj är noggrant utvalt vilket ger ett genomgående modernt och samtidigt tidlöst utryck.

I närliggande omgivningar finns flertalet sjöar såsom Järnlunden och Åsunden. Här ges fina möjligheter till bad, båt eller skridskoåkning och det är också ett nära läge till utflyktsmål som Hallstad ängar och Trollegater.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 24
  okt
  Lör 24 okt kl. 13:00–13:30
  Vi önskar att ni anmäler er till visningen - tack!
 • 28
  okt
  Ons 28 okt kl. 18:00–18:30
  Vi önskar att ni anmäler er till visningen - tack!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.