Nyproduktion

Rödöns Prästbord 204

Rödön, Krokom Se på karta

4 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2019
Nyproduktion

Välkommen till Rödöns Prästbord, eller Rödön nya lilla bullerby!
Att bo i ett arkitektritat hus betyder inte enbart att huset är visuellt attraktivt, det har så många andra fördelar. Husen på Rödöns Prästbord är designade av arkitekt Hans Murman för att passa in i landsbygden de står i med genomtänkta val från första penntaget. Husen har en tidlös modern arkitektur med lugna harmoniska former, sunda materialval och en hög teknisk standard. Husen är även byggda med miljön i fokus och en väldigt låg energiförbrukning. Ni minskar inte bara ert ekologiska fotavtryck genom att bo här - utan även driftskostnaderna sjunker rejält.

Huset är 150 kvm och inrymmer en härligt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med fantastisk utsikt landskapen runtomkring, fyra sovrum, extra allrum på övre plan, två badrum, bastu, hall och tvättstuga. Till huset hör carport med förråd. Huset säljs nyckelfärdigt med allt klart så som finplanerad tomt, grusad uppfart och fiber indraget, här är det bara att flytta in!

Rödön går rakt in i hjärtat och här garanteras trivsel för både gammal och ung med fantastisk natur, Storsjön, fjällen och öppna landskap. Ett stenkast från området finns både skola och förskolor. Storsjön med badplats nås med en kort promenad och upplyst elljusspår ligger på andra sidan vägen. Rödön ligger lantligt beläget med lagom pendlingsavstånd både till Östersund, Krokom och flygplatsen.

Kolla gärna in det första huset i 360 grader för att få en uppfattning av de material och färgval som används i standardutförandet: https://roundme.com/tour/81109/view/206002/
Mer av arkitekt Hans Murman går att se på www.murman.se

Passar inte just denna husmodell? Då finns fler tomter att välja på. Vässa pennan och skapa tillsammans med arkitekt Hans Murman ert eget drömhus i ett idylliskt område.

Välkommen hem till Rödön!

Läs mer om bostaden
Bostada